En uteplass på jobben. Et pusterom i løpet av arbeidsdagen.

Hva er det beste med uteplassen på jobben? Morgenkaffen, før telefonene begynner å ringe? Lunsjpausen og småprat med kollegaene? Kaffepausen når energinivået er på vei ned? Vi har utemøbler som gjør arbeidsplassen din bedre.

Gerdmans har tatt frem sesongens utemøbler, enkle cafésett, piknikbord og stoler, robuste benker og bord for alle utemiljøer. Hvilket uttrykk vil du få frem? Hvor stort område skal innredes? Hvor mange sitteplasser er det behov for? Hvor vedlikeholdsfritt ønsker du?

• For kontorets uteplass
• Restauranter, caféer og offentlige miljøer
• Utemøbler som passer like bra inne

Stoler og bord for uteserveringen

Du trenger ikke drive restaurant eller café for å like våre enkle cafésett. Cafestol Alfie som er produsert i aluminium
passer på alle uteplasser. Bordet i samme serie har et stativ i aluminium og bordplate i aintwood, ser ut som tre men ain’t wood. En liten og kompakt gruppe som er lett å løfte, rengjøre og stable. 

Mer vedlikeholdsfritt! Utestol Peliko med et stativ i svart pulverlakkert aluminium og sete i kunstrotting som tåler vær og vind – og sol. Stolen er også stabelbar. Passer fint til flere forskjellige utebord.

Stabile utemøbler med plass til mange

Benkebord Rasta er en klassiker på rasteplassen og i andre tøffe miljøer. Slitesterkt benkebord med faste benker som har plass til mange. Benkesett av tre er en annen variant på samme tema. Med noen få enkle knep får du en koselig innredning for enhver uteplass. Tenk plassering, grønne planter og tekstiler, så skjønner du hva vi mener. 

Innred uteplassen med grønne planter

Du setter den siste finishen og stilen på uteplassen med planter. Middelhavsfølelse med oliven- eller fikentrær. Romantiske roser som klatrer på espalier. Med vintergrønne planter holder uteplassen stilen, året rundt. Plant eføy, bambus eller fine buksbom. Alt kler utepotte Hilla og plantekasse Hild.

Vil du ha innredningshjelp?

Gerdmans har et bredt sortiment utemøbler å velge blant for kontorets uteplass, restauranter, caféer og offentlige miljøer. Noen ganger kan det være godt med litt hjelp. Gratis innredningshjelp!

 

 Se vår: Utemøbler og terrassemøble

;