<

Meny

Utemøbler og terrassemøbler til uteplassen

Les mer

Alltid fri frakt
og 7 års garanti
– helt enkelt

Populære produkter i Utemøbler

flere størrelser og former
 varianter
Fra 895 kr
aluminium/plast, sittehøyde 430 mm
495 kr
av UV- og værbestandig plast
 varianter
Fra 2 055 kr
bord med benker, brunlasert
 varianter
Fra 2 495 kr
hjul med brems og håndtak
 varianter
Fra 3 295 kr

Utemøbler og terrassemøbler til uteplassen

Skap et koselig og avslappende utemiljø med vakre og holdbare utemøbler og terrassemøbler. Gerdmans tilbyr et bredt utvalg av stilfulle utemøbler i mange farger, materialer og former. Perfekt for deg som trenger utemøbler til uteserveringen, rasteplassen eller til bedriftens uteplass. Utemøblene våre er laget av holdbare materialer, tåler det nordiske klimaet samt er enkle å vedlikeholde. Gi de ansatte og gjestene dine de beste forutsetningene for en koselig og avslappende pause med våre komfortable utemøbler. Sammen skaper vi bedre arbeidsplasser!

Moderne utemøbler til uteservering, terrasse eller rasteplass

Uteplass presenterer og gjenspeiler bedriften like mye som kontormiljøet inne. Med riktige utemøbler kan man enkelt løfte inntrykket av utemiljøet. En koselig uteplass bidrar også til de ansattes trivsel. Lag en uteplass med tradisjonelle piknikbord og benkebord, eller design et mer urbant miljø med stilfulle og holdbare cafestoler og cafebord. Benytt anledningen og skaff stilfulle utemøbler til uteplassen fra Gerdmans. Nyt sommeren og ta lunsjen eller kaffepausen ute også på arbeidsplassen!

Vedlikehold av utemøbler

Uansett hvilket materiale utemøblene er laget av, er det viktig å vedlikeholde dem riktig slik at de holder seg i god stand lengst mulig. Vi har utemøbler i forskjellige materialer - i tre, plast og metall - og alle materialene krever ulikt vedlikehold. Det er også forskjeller mellom ulike treslag. Noen tresorter inneholder naturlig mer olje og krever mindre pleie. Ubehandlet treverk bør imidlertid alltid males eller oljes før bruk.

De mest lettstelte utemøblene er laget av plast, for eksempel aintwood som krever lite stell og tåler varierende temperatur. Også møbler laget av aluminium er enkle å vedlikeholde. Les alle våre tips om vedlikehold av utemøbler i vår artikkel Slik tar du vare på utemøblene dine.

Flere av terrassemøblene våre, som for eksempel de fleste av benkebordene, er laget av FSC-sertifisert tre. FSC-merket er forbrukernes sikkerhet for ansvarlig skogdrift og etiske arbeidsforhold.

Vi hjelper deg med valget av utemøbler

Er du usikker på hvilket utemøbel som passer for din virksomhet, ikke nøl med å kontakte oss på telefon, chat eller e-post. Vi hjelper deg gjerne med dine spørsmål!

Vi tilbyr alltid 7 års garanti og fri frakt på alt du kjøper hos Gerdmans. Vi gir også 30 dagers returrett. De fleste varene sendes innen 24 timer fra vårt lager. Finner du ikke det du leter etter? Vi har mulighet til å skaffe flere alternativer enn det vi viser på vår hjemmeside. Spør oss, så hjelper vi deg!