Hva er det som gjør at akkurat du trives på jobben?

Kanskje er det kollegaene og den sosiale møteplassen, innredningen eller det gode lydmiljøet? Følelsen av å kjenne seg fornøyd når arbeidsdagen er over? Det er individuelt fra person til person. Gerdmans har alt for trivelige og effektive arbeidsplasser. Vi hjelper deg med å få frem helheten på arbeidsplassen med profesjonell gratis innredningshjelp.

Tre tips for en bedre kontorarbeidsplass!

1. Den fleksible miksen. Hjemmekontor og hybridarbeidsplasser lever videre! Sats på et åpent kontorlandskap med både frie og faste kontorplasser. Ikke glem lydabsorbenter!

2. Flere fokussoner. Flere mindre møterom er bra for både samarbeid og effektivitet. Her kan man snakke uforstyrret, men også jobbe uten å bli forstyrret og miste konsentrasjonen. Har du hørt om våre podder?

3. Sosiale møteplasser. Ja, selvfølgelig skal det være fint å være på jobb. Gjør om den gamle resepsjonen til en behagelig lounge for kolleger og kunder. Bruk farger, tekstiler og innredning som passer hos dere. Vi hjelper deg! 

Chat med oss, ring eller send mail så hjelper vi deg. Her finner du oss.


Tre punkter for å øke stemningen på industriarbeidsplassen!

1. En god start på dagen. Havregrøt? Absolutt, men vi tenker på en fin garderobe i første rekke. Luftige, velventilerte og funksjonelle klesskap med hengere og kroker, speil og oppbevaringsrom. Ikke glem sittebenker for småpratingen på morgenkvisten. Ekte teambuilding.

2. Orden og effektivitet. Garantert en stressdemper. Sats på korte, sikre transportetapper og effektive plukkrutiner. Med et utbyggbart hyllesystem kan du øke lagerkapasiteten og samtidig frigjøre gulvplass. Enklest av alt – riktig ting på riktig plass i bokser og kasser.

3. Ergonomi. Hvor mange timer sitter du ned i løpet av arbeidsdagen? Sats på en funksjonell og ergonomisk arbeidsstol som tar vare på kroppen. Med et hev- og senkbart arbeidsbord kan du variere arbeidsstillingen. En arbeidsplassmatte hjelper deg også med å ta vare på både føtter og knær.

;