<

Meny

Stolunderlag og Gulvbeskyttelse for harde og myke gulv

Les mer

Alltid fri frakt
og 7 års garanti
– helt enkelt

per side
Visning
Stolunderlag Protect
 varianter
for harde gulv, L 1200
  • For harde gulv
  • Mønstret overflate
Stolunderlag Tagg
 varianter
B 1200 mm, for tepper
  • For myke gulv
  • Mønstret overflate
Gulvbeskyttelse Emmi
svart, LxB 1500 x 1200 mm
  • Slitesterk
  • Laminert bakside
Teppebeskyttelse Essi
 varianter
gjenvinningsbar vinyl, LxB 1500x1200 mm
  • Resirkulerbar vinyl
  • Fjærende underside

Stolunderlag og Gulvbeskyttelse for harde og myke gulv

Et godt arbeidsmiljø gjør det enklere for dine medarbeidere å utføre sitt arbeid effektivt og med høy kvalitet. Noen ganger ligger forskjellen i detaljene. Med en gulvbeskyttelse eller et stolunderlag til kontorstolen holder gulvene seg rene og fine lenger, og du får dessuten en høyere komfort, da kontorstolen ruller lett og behagelig. Alle gulv- og teppebeskyttelser gir deg en effektiv beskyttelse mot slitasje og smuss. Noen matter har også en dempende og avlastende effekt. De legger til rette for en stående arbeidsstilling ved å minke belastningen på knær, ledd og muskler. Gerdmans har et stort utvalg av gulvbeskyttelse, sammen skaper vi bedre arbeidsplasser!

Stolunderlag for kontorstol beskytter gulvet

Er det forskjeller på de forskjellige stolunderlagene? Hvilken modell passer best for mitt gulv? I hovedsak har all gulvbeskyttelse samme formål, altså beskytte overflaten fra slitasje som oppstår når en kontorstol rulles frem og tilbake. Noen modeller er imidlertid bedre egnet for å beskytte harde gulv mens andre passer bedre for myke gulv.

Gulvbeskyttelse laget av slitesterk vinyl passer best for harde gulv som tregulv, betonggulv og lignende. Andre materialer passer bedre for myke gulv, for eksempel vegg til vegg tepper. Disse modellene har ofte skliforbyggende tagger under, slik at stolunderlaget fester seg til teppet og ikke glir når stolen beveges.

Fordelene med forskjellige typer gulvbeskyttelse

Hovedoppgaven for gulvbeskyttelse er å beskytte nettopp det – gulv. Men bruk av gulvbeskyttelse er gunstig også for kontorstolen. Harde gulv kan nemlig slite hjulene på en kontorstol og et stolunderlag kan redusere slitasjen på hjulene og forlenge levetiden.

Et godt og hyggelig arbeidsmiljø er med på å gjøre arbeidet med effektivt. Noen ganger kan forskjellen ligge i de små detaljene. En kombinasjonsmatte passer både som gulvbeskyttelse og som ståmatte. Denne typen gulvbeskyttelse har en kjerne i skum som avlaster føttene ved stående arbeid samt en hard plastoverflate som beskytter gulvet.

Når det kommer til valget av farge, er det verdt å vurdere om du vil ha et stolunderlag som syns minst mulig eller ønsker du at underlaget også skal fungere som et interiørelement? Et transparent vinylunderlag glir lett inn i hvilket som helst kontormiljø. Et svart stolunderlag derimot kan fungere som en stilig detalj avhengig av fargevalgene på kontoret.

Vi hjelper deg med valget av stolunderlag

Er du usikker på hvilken gulvbeskyttelse som passer best for ditt kontor, ikke nøl med å kontakte oss på telefon, chat eller e-post. Vi hjelper deg gjerne med dine spørsmål!

Vi tilbyr alltid 7 års garanti og fri frakt på alt du kjøper hos Gerdmans. Vi gir også 30 dagers returrett. De fleste varene sendes innen 24 timer fra vårt lager. Finner du ikke det du leter etter? Vi har mulighet til å skaffe flere alternativer enn det vi viser på vår hjemmeside. Spør oss, så hjelper vi deg!