Meny

Konferansestoler

Les mer
per side
Visning
Stol Karl
 varianter
produsert i tre
  • Skandinavisk design
  • Produsert i tre
Møteromsstol Edgar, 2-pk
 varianter
med eller uten armlener
  • Understell av massivt tre
  • Stoppet sete
  • 2-pk

Konferansestoler

Møter utgjør ofte en stor del av arbeidsdagen vår og siden vi sitter så mye i møter, er det viktig å ha en komfortabel konferansestol eller møteromsstol. Hos Gerdmans finner du et stort utvalg av behagelige konferansestoler både i moderne og klassisk design. Selv de små detaljene, som stolens utseende, stil og komfort kan bidra til at møter og konferanser blir vellykkede!

Ergonomiske konferansestoler

En ergonomisk og komfortabel konferansestol eller møteromsstol bidrar til at deltakerne orker å sitte lenger og få mer ut av møter. Gjør arrangementene dine hyggeligere og mer effektive ved å investere i gode konferansestoler. Vurder hvilke funksjoner stolene bør ha. Bør de være stablebare? Trenger dere armlener? Ønsker dere polstrede stoler for mer sittekomfort?

En konferansestol med armlener støtter og bidrar til en god sittestilling. Polstrede stoler er komfortable, spesielt under konferanser, kurs eller andre lengre møter. En konferansestol med hjul er behagelig og praktisk. Den er ikke stablebar, men passer til møterom der antall brukere er relativt konstant og der stolene kan stå på plass uten at de må ryddes vekk mellom møtene.

Måten vi arrangerer møter på har forandret seg mye og i dag er det viktig at konferansemøbler er fleksible og kan tilpasses. Nesten alle møteromsstolene våre er stablebare, noe som er en klar fordel når du vil rydde de unna og lage plass til noe annet. Stablebare stoler tar også mindre plass ved lagring. I for eksempel åpne kontorlandskap bruker man lokalene til mye forskjellig og da er det praktisk at stolene raskt og effektivt kan ryddes vekk. Har du møter eller konferanser med mange deltakere? Vi har koblingsbeslag som gjør det enkelt å koble sammen konferansestoler. Da kan de enkelt arrangeres i en lengre rad for større møter eller konferanser.

Vi har også mange varianter som egner seg til spontane møter og møter som ikke tar så lang tid. Prøv for eksempel ergonomiske VLUV-sitteballer, som forsterker kjernemuskulaturen.

Trenger du hjelp med valget av konferansestol?

Er du usikker på hvilken møteromsstol som passer for din virksomhet, ikke nøl med å kontakte oss på telefon, chat eller e-post. Vi hjelper deg gjerne med dine spørsmål!

Vi tilbyr alltid 7 års garanti og fri frakt på alt du kjøper hos Gerdmans. Vi gir også 30 dagers returrett. De fleste varene sendes innen 24 timer fra vårt lager. Finner du ikke det du leter etter? Vi har mulighet til å skaffe flere alternativer enn det vi viser på vår hjemmeside. Spør oss, så hjelper vi deg!