Meny

Aluminiumskasser

Les mer
per side
Visning
Aluminiumskasse Eika
 varianter
for tøffe miljøer, flere størrelser
  • Basismodell
  • Lav vekt
  • Stabil oppbevaring

Aluminiumskasser

Har du problemer med at gods ankommer kunden med transportskader? Ønsker du å være sikker på at sensitive instrumenter og verdifulle gjenstander blir transportert trygt? Gerdmans har et bredt utvalg av kraftige aluminiumskasser og aluminiumsbokser som bidrar til at varene kommer sikkert og skadefritt frem. Kontakt oss i Gerdmans, så veileder vi deg gjennom vårt sortiment. Sammen kan vi ta frem de beste løsningene for din bedrift.

Små og store aluminiumskasser

Med en solid aluminiumskasse kan du pakke, lagre og transportere varer på en trygg og sikker måte. Våre aluminiumskasser beskytter godset under transport samt under oppbevaring i industrielle og tøffe miljøer. Kassene er av høy kvalitet og laget for å tåle slitasje. Våre aluminiumskasser har forsterket lokk og kraftig bunn. Det tettsittende lokket beskytter godset mot støv og væsker. I tillegg er kassene våre utstyrt med beskyttende hjørnebeslag som gjør stabling av kassene lettere. Kassene har også fjærbelastede håndtak og låsbare haspelåser.

Hos oss finner du aluminiumskasser i flere størrelser, alt fra mindre kasser på 29 liter i volum opp til kasser med 415 liters volum. Kassene er produsert for å tåle temperaturer fra -40 til +180 grader celsius.

Vi hjelper deg med valget av aluminiumskasser

Er du usikker på hvilken aluminiumskasse eller aluminiumsboks som passer for din virksomhet, ikke nøl med å kontakte oss på telefon, chat eller e-post. Vi hjelper deg gjerne med dine spørsmål!

Vi tilbyr alltid 7 års garanti og fri frakt på alt du kjøper hos Gerdmans. Vi gir også 30 dagers returrett. De fleste varene sendes innen 24 timer fra vårt lager. Finner du ikke det du leter etter? Vi har mulighet til å skaffe flere alternativer enn det vi viser på vår hjemmeside. Spør oss, så hjelper vi deg!