Meny

Arbeidsstoler og Verkstedstoler

Les mer
per side
Visning
Balansestol Mobis II
høyde 635–890 mm, svart
  • Justerbar høyde
  • Stabil
  • Ergonomisk
Liggebrett Lima
med nakkestøtte
  • Basismodell
  • Oljebestandig
  • Tåler tøffe miljøer

Arbeidsstoler og Verkstedstoler

Arbeidsstoler for verksted og industri av høy kvalitet er laget for krevende miljøer og tåler slitasje, forskjellige væsker og hyppig rengjøring. Stolene er ergonomiske og justerbare slik at de kan tilpasses flere brukeres behov. Hos Gerdmans finner du slitesterke verkstedstoler med justerbart sete, armlene og ryggstøtte. Vårt sortiment inkluderer også ESD-stoler, arbeidskrakker, laboratoriestoler og ståstoler. Ta kontakt, så hjelper vi deg med å finne den beste arbeidsstolen for din bedrift.

Arbeidsstol med hjul eller glidefot?

En høy arbeidsstol med glidefot er den mest vanlige modellen på norske arbeidsplasser. Høye industristoler blir levert med glideføtter som standard siden det er det tryggeste alternativet. Glideføtter kommer til sin rette i arbeidsmiljøer der gulvet ikke er rent og hvor hjul fungerer dårlig på grunn av søppel som fester seg i hjulene.

Selvfølgelig kan du få en arbeidsstol eller verkstedstol også med hjul. Det er allikevel viktig å huske på at risikoen for at stolen velter er større når man bruker en høy arbeidsstol men hjul. Du kan redusere risikoen ved å bruke hjul som låser seg ved belastning. Selvlåsende hjul gjør at stolen ikke triller når du sitter på den mens den fortsatt er lett å flytte på når den ikke er i bruk.

De høye arbeidsstolene er som regel utstyrt med en fotring somføttene kan hvile på. Fotringen er ofte justerbar i høyden.

De fleste verkstedstolene er også tilgjengelig i en lav modell med en sittestilling som ligner mer på en kontorstol. De lave arbeidsstolene er tilgjengelige med enten hjul eller glidefot.

Materialvalg til arbeidsstoler

De fleste av våre arbeidsstoler og verkstedsoler har sete og rygg laget av polyuretanskum, PU-skum, som tåler mange typer væsker og kjemikalier samt er enkle å rengjøre. Overflaten er veldig slitesterk og holdbar, selv i krevende miljøer.

Ønsker du en arbeidsstol med polstret sete, kan du velge mellom trekk i stoff, skinn eller kunstskinn. Sitter du på stolen i lengre perioder er en polstret arbeidsstol mer behagelig også fordi den er ikke like varm som en verkstedstol i PU-skum. Som et kompromiss kan du velge en polstret arbeidsstol med trekk i skinn eller kunstskinn. En slik stol har samme komfort som en polstret stol i stoff, men er lettere å tørke av og rengjøre.

Arbeidskrakk, montørstol eller en ståstol for verksted og industri?

I vårt brede sortiment finner du også arbeidskrakker, montørstoler og ståstoler for verksted og industri. En montørstol med hjul er perfekt for eksempel på bilverksteder eller andre steder der det er behov for å sitte lavt. I tillegg er montørstolene utstyrt med verktøybokser for oppbevaring av verktøy, skruer, muttere og lignende.

Våre arbeidskrakker er justerbare i høyden samt fås med eller uten ryggstøtte, i forskjellige stoffalternativ og i PU-skum.

Ståstolene og sadelstolene finnes i varianter som passer for det krevende miljøet i et verksted. De finnes også med eller uten ryggstøtte. Velg mellom PU-skum, trekk i stoff eller kunstskinn.

Vi hjelper deg med valget av arbeidsstol

Er du usikker på hvilken arbeidsstol som passer for din virksomhet, ikke nøl med å kontakte oss på telefon, chat eller e-post. Vi hjelper deg gjerne med dine spørsmål!

Vi tilbyr alltid 7 års garanti og fri frakt på alt du kjøper hos Gerdmans. Vi gir også 30 dagers returrett. De fleste varene sendes innen 24 timer fra vårt lager. Finner du ikke det du leter etter? Vi har mulighet til å skaffe flere alternativer enn det vi viser på vår hjemmeside. Spør oss, så hjelper vi deg!